Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Asteniu » 17 cze 2009, 10:28

Dzisiaj coś czytałem że do Saragossy ma przejść, więc sam nie wiem, trochę by to było ze strony Realu głupie.

A dzisiaj można przeczytać o tym że Perez zaproponował za Diego Forlana 36 mln euro, dokładnie tyle wynika klauzula odstępnego za Urugwajczyka, jednak Atletico, a dokładnie Enrique Cerezo odrzucił tą ofertę ;P Dokładnie tak, Atletico odrzuciło tą ofertę. Perez który jest przyjacielem Cerezo nie chciał aby ich dobre stosunki się popsuły dlatego przyznał że Cerezo jeżeli nawet za 36 mln euro nie chce sprzedawać Diego Forlana to może tą ofertę odrzucić mimo iż jest to kwota równa z klauzulą odstępnego.

W sumie to dobrze zrobił Cerezo że się nie zgodził. Niby 36 mln euro za 30 latka to sporo kasy, ale Diego wciąż pod względem fizycznym prezentuje się znakomicie i jestem pewny że jeszcze trzy sezony pogra na bardzo wysokim poziomie.

P.S Proponuje wejść na rm.pl i przeczytać komentarze pod newsem o zainteresowaniu Diego. Można się nieźle pośmiać, bo tekstów typu :
Saviola jest dużo lepszy
Fuksem zdobył tyle bramek
27>32
... jest multum, tak więc pół godziny godziwej rozrywki zapewnione (tylko nie siedzieć dłużej bo może to nie wyjść na zdrowie, szczególnie jeżeli chodzi o psychikę :boruta: ).

Wróć do „Hiszpania”