Ba, to jest właśnie pytanie, kto by miał nim niby być (poza Holendrami z Realu, którzy chyba będą ostatecznie stanowić jakąś tam kartę przetargową)Asteniu pisze:To już zupełnie inna kwestia, jednak na rynku znalazł by się zawodnik który w dużej mierze zastąpił by Franka, a kosztował by on jakieś 30-40 % z tych 50 mln.
Widzisz, tylko cały czas przejawiasz błędne założenie w rodzaju "Bayern chce sprzedać Ribery'ego". Ja natomiast podchodzę do tego w rodzaju "Bayern może, ale nie musi sprzedawać Ribery'ego", które to założenie prezentuje nasz zarząd. Stąd uważam, że 50 mln euro nie przekona Bayernu. Jakbym to ja decydowałAsteniu pisze:Mi też się nie chce wierzyć że 50 mln euro nie przekonało by Bayern. Wiadomo że oni po takich transferach nie powiedzą że 50 mln i zadowala, tylko będą przy swoich 90 czy tam 100 mln, tyle że nikt im tego nie da, jednak dzięki takim wypowiedzią może uda się podbić cenę o 5 czy 10 mln.
Vdv może i tak, ale Sneijder? Chyba trochę zaniżasz jego potencjalną cenę.Asteniu pisze:Wątpię aby VDV i Sneijder byli warci tyle ile piszesz. Myślę że pierwszy to na dzień dzisiejszym 10 mln euro, a drugi 15.
pobawiłem się trochę w moda i uprzątnąłem temat Barcy