Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 17 cze 2009, 12:47

Ponoć Milan oferuje za Dzeko 20 milionów W takim razie pozbądźcie się marzeń, bo Wolfsburg za taką kasę z pewnością go nie sprzeda. Myślę, że będą forować 30 mln (a my daliśmy im świetny argument do ręki - Gomez...).
wydaje mi sie ze dogadaja sie na poziomie 25 baniek.tyle lysy ma zaproponowac i ponoc chce bosniaka juz w tym tygodniu.

pojawily sie plotki ze lysy zaklepal Marchettiego i Mariga na przyszly sezon.Marchetti moze byc dobrym bramkarzem, wiec mysle ze moze byc to ciekawa infromacja(oczywiscie jezeli prawdziwa).kenijczyk natomiast to pomocnik ale jego nigdy nie widzialem.ale jak sobie pomysle ile afryka wydala ostatnio swietnych pomocnikow to jestem za, tylko zeby nie kosztem Paloschiego.

kolejna informacja jest zainteresowanie Sneijderem, Robbenem i VDV.teraz nalezy zadac pytanie czego zaden z nich nie trafil do nas przy sprzedazy Kaki?osobiscie jestem za transferem Sneijdera.watpie abysmy grali 4-3-3 a tylko przy takim ustawieniu jest miejsce dla Robbena.VDV mnie nie przekonuje.

Wróć do „Włochy”