Mam taką nadzieje. Asenjo przyznał dzisiaj że z decyzją poczeka do zakończenia meczy U-21, natomiast Atletico ma nadzieje że bramkarz uszanuje podpisaną przedwstępną umowę. Mi też się wydaje że Valdes zostanie, jednak zawsze pozostaje mała szansa na to że tak się nie stanie. Zawodnik stwierdzi że go nie szanują (nie chcąc dać mu więcej kasy), chociaż w tym przypadku to raczej nie możliwe.Mentor pisze:Możesz być spokojny. Valdes zostanie w Barcelonie.
No ja mam nadzieje że do nas, ale jest to mało prawdopodobne, a szkoda bo ten zawodnik ma zadatki na bardzo dobrego zawodnika ( w sumie już takim jest), a ma dopiero 23 lata więc może się jeszcze sporo rozwinąć, a właśnie od takich zawodników powinno zacząć się budowę wielkiego Atletico. No, ale jest jeszcze paru innych zawodników, choć chyba żaden tak dobry jak Felipe. Jest właśnie Javier Paredes, jest Jose Angel ze Sportingu, jest Moneral z Osasuny. Wszyscy Ci gracze są bardzo młodzi i w sumie jako zmiennik dla A.Lo mogli by chyba być. Inna opcja to 23 letni Jose Enrique z Newcastle. Jestem świadomy tego że Felipe najprawdopodobniej wyląduje w Barcelonie.Mentor pisze:Jeśli chodzi o Filipe to mam nadzieję, że przyjdzie do nas. Ostatnie doniesienia brzmią nieźle