Ja raz zaczynałem w rerpezentacji Polski karierę. Po mistrostwach świata (1/4 Finału) przeszedłem do Śląska, nim wszedłem do pierwszej ligi i w 3 sezony zdobyłem mistrostwo Polski, 2x puchar i 2x doszedłem do 1/4 finału pucharu UEFA, potem przeszedłem do Bari i awansowałem nim po 2 sezonach do LM, potem przyjeli mnie do KAiserslautern po 1 sezonie zdobyłem Puchar UEFA i z tamtąd przeszedłem do Man City tym zdobyłem wicemistrostwo Anglii i przyjęli mnie do wymarzonego klubu - Liverpoolu, którym 2 razy zdobyłem LM, ale save mi się zepsułmrc pisze:Małymi kroczkami do celu. Bede Was informował o postępachmathiasek12 pisze:oj nie wiem z klubu peruwianskiego cos mi sie nie wydaje ale nic probujmrc pisze:
Własnie wymyśliłem sobie taką 'karierę', mam zamiar prowadzić po jednym sezonie różne kluby w róznych ligach aby zdobyć jak najwięcej doświadczeń. Zacząłem od Legii - 1 sezon - mistrzostwo i puchar kraju oraz półfinał PUEFA, następnie złożyłem rezygnację. Zgłosiłem kilka podań do klubów bez menadzera i spośród kilku ofert słabszych klubów, wybrałem peruwiańskiego pierwszoligowca ADFPC Cienciano. Mam nadzieję, że po kilku latach i klubach dostanę się do Arsenalu (jak le boss Arsene przejdzie na emeryturę)Pozdro.