Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Wilmore » 18 cze 2009, 14:50

Czy ty nie czujesz, że debilo-dziennikarzyny tak napisali ten artykuł, że wyczuwa się dziwną tajemnice, napiętą i wrogą atmosferę, nie przyjazną piłkarzom, trenerom w klubie?
Nie interesuje mnie to. Mówię Ci tylko, że jeden z waszych piłkarzy się na sytuację finansową w klubie skarżył, i to nie od wczoraj.
Semir mówił, że nigdzie się nie wybiera narazie
On mówił wiele rzeczy, jak wiesz. :wink:
I jeszcze jedno - uważasz, że Stilic, Turina, Kucharski...
Zgadywałem, którzy mogliby coś takiego wymyślić. Kucharski na pewno, bo chce odejść, zresztą już od zimy chce, więc zgadywałem, że tym samym tokiem myślenia mogą iść kolejni, którzy też chcą transferu.
w czasie krótkiego urlopu jakie mają idą do dziennikarzy
Bez żadnego problemu. Czemu nie? Znam "trochę" działania i motywy piłkarzy, dla mnie to nic dziwnego, że piłkarz zamierzający odejść idzie do dziennikarzy z gorącą plotką, która mu odejść może pomóc. Dziwi Cię to? :wink:
Kurna człowieku opamętaj się bo GWno zrobiło Ci papkę z mózgu :lol:
Jeśli naprawdę zrobiła, to chyba bym tego nie zauważył, prawda?
Czy każdemu, który uważa inaczej od "jedynych wiernych" tak mówisz?
Wyrasta nam nowy wróg publiczny - przynajmniej w Poznaniu - najpierw Rydzyk, teraz Wyborcza. :lol:
Mówię tu o fałszerstwie, oskarżanie klubu po przez "anonimów" o zadłużenia finansowe. A każdy wie, że czegoś takiego jak "anonim" w tej sprawie nie ma...
Nieprawda, tu nie ma fałszerstwa, a jeśli można kogoś podać do sądu, to raczej piłkarza, który coś takiego ewentualnie zmyślił, aniżeli gazetę, która dotarła do takich informacji. Gazety wyglądałyby zupełnie inaczej, gdyby nie szukały sensacji. A ta nie jest wzięta z sufitu, skoro facet ze Śląska słyszał o tym pół roku wcześniej.
Także Lech nie ma żadnych podstaw prawnych, by domagać się czegokolwiek od Wyborczej. Poza tym, że ich sponsoruje. :lol: A jedyne zarzuty w stronę Wyborczej biorą się ze strony opętanych nienawiścią kibiców. Nihil novi.
Mogę tak bez karnie pisać?
Nie widzisz różnicy w tym, że Twoje hasło wymyśliłeś sekundę przed napisaniem go, a Kucharski takie rzeczy rozpowiadał wcześniej?
Jeśli sprawa pójdzie do sądu, to Wyborcza powie, od kogo dostała informacje i zbada sprawę wymiar sprawiedliwości od strony informatora, a nie mediów - czy faktycznie są zaległości, a jeśli nie, to czemu rzuca oszczerstwa.
Zabawne, sprawa wyszła od piłkarza Lecha, ale krytykuje się gazetę, która to opublikowała. :lol:

Wróć do „Polska”