Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 19 cze 2009, 13:41

Sammyy pisze:Camacho jak na moje wróci do was po sezonie. Gdyby Atletico go nie wykupiło z powrotem to byłaby lekka głupota.
Nie ma takiej opcji. Naszemu zarządowi wiele można zarzucić (wiele głupich i nie zrozumiałych decyzji), jednak na tyle głupi nie są. Zresztą ostatnio chyba zmądrzeli :mrgreen: Jestem także niemal pewny że Alvaro Dominguez także wróci do nas po sezonie (ten co w ostatnim mecze z Valencią tak ładnie zaopiekował się Davidem Villa :wink: ). Co do Diego Costy zobaczymy, ale chyba także warto wydać na niego ten milion euro.

Do Atletico najprawdopodobniej przybędą także dwaj Urugwajscy 17 latkowie. O jednym z nich wspomniałem właśnie przy okazji transferu Sergio Asenjo. Chodzi tutaj o obrońcę Leandro Cabrerę (gra w podstawowym składzie Defosor'a Sporting Montevideo, wczoraj grał w podstawowym składzie przeciwko Estudiantes La Plata w Copa Libertadores) oraz o Sebiastian'a Gallegos który jest napastnikiem zespołu Danubio. Obaj zawodnicy są reprezentantami Urugwaju U-20. Ich agentem jest wszystkim znany (mam nadzieje) Daniel Fonseca (szczególnie fani Valencii powinni go dobrze pamiętać :] ) który ma bardzo dobre relacje z DS Atletico, Jesusem Garcia Pitarchem.

P.S Robi się coraz ciekawiej.

EDIT :

Ponoć Angel Gil Martin dzwonił do Laporty i powiedział mu że Barcelonie nie powinna starać się o Asenjo, ponieważ Atletico zawarło z nim przedwstępną umowę i było by to nie ładnie z ich strony :lol:

Wróć do „Hiszpania”