Był wywiad dzisiaj z jego agentem na Sky Sports i ten mówił o odrzuceniu oferty LFC i teraz Carlito ma do wyboru między Chelsea a City. To wszystko zależy teraz od tego czego on by chciał np. Jeśli przejdzie do Chesea będzie miał większa szanse na wygranie PL niż z City a po drugie Chelsea będzie grała w LM a w MC nadal to jest na liście pod tytułem "To do..", w Chelsea dostanie dobre zarobki zapewne trochę większe niż na OT (ile on tam zarabiał?) ale napewno nie więcej niż araby by mu dali. Tevez chce grać w 1 składzie w Chelsea myślę że z jego umiejętnościami dał by rade aczkolwiek niewiem jakim ustawieniem będzie grał Carlo. W dodatku w Chelsea jest Drogba i Anelka wiec jakichś rywali do walki w składzie będzie miał ,a w MC jest tak że jak Cię kupią to napewno w składzie bedziesz grał a tam konkurencji zbytnio nie ma dużej ,z Robinho będzie grał w ataku więc co najwyżej Bellamy popatrzy z ławki choć dobrze sobie radził po przejsciu do City. Mam nadzieję że Carlito dołączy do Chelsea i powalczy o jakieś wyższe cele i nie zrobi tego samego błędu co Robinho.muszeq pisze:Jak przejdzie do City to dla mnie jest śmieciem. Okazałby się jeszcze większym hipokrytą niż Ronaldo. Ta cała więź z kibicami itp., a nagle odchodzi do największego wroga United.