Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: boskigonzo » 20 cze 2009, 15:20

MGiggs pisze:Frazier miał problemy grac w spursach kiedy na boisku grały drewna jak Pawluczenko czy Bent i niejaki Robi
To jest normalne zachowanie ze stawia sie w pierwszej kolejnosci na pilkarzy ktorych ma sie na wlasnosc niz tych ktorych sie wypozycza , tymbardziej jesli nie sa duzo lepsi. Campbell wchodzac w transakcje kupna Berby byl poprostu zabezpieczeniem w przypadku wykluczen graczy Spursow i od samego poczatku bylo wiadome ze bedzie malo grac . Ogolnie nie jestem przekonany do tego typu wypozyczen, tak bylo z Rossim w Newcastle , Simo w B'burn . Jesli wypozyczac to do Championship albo do Premiership ale klubow pokroju Hull , Stoke , Birmingham. Tak poza tym Campbell zle sie nie spisywal bo troszke tam postrzelal , mimo ze czesto nie gral w pelnym wymiarze czasowym
MGiggs pisze:w MU trzeba cos wiecej niż szybko biegać i wykanczac akcje, jest zbyt słaby technicznie i w ataku pozycyjnym by grać w MU
I tu strzelasz sobie w stope bo Tevez do geniuszy predkosci nie nalezal , a i w wykanczaniu nie byl az taki swietny.

Zawsze jarałem sie tym jak gral . Pamietam jeszcze jak gral w Corinthians na ktoras konferencje prasowa przyszedl w koszulce United . Podobal mi sie jego styl gry, przebojowosc. Jednak to co pokazal w tym sezonie to ewidentnie za malo zeby wykladac za niego kase rzedu 26 mln funtow. Ja rozumiem ze ma swoja renome , rozumiem ceny napastnikow w Anglii , ale bez przesady. Zaangazowania i serca do gry mu nie odmowie , ale to troszke za malo. Mimo wszystko dzieki za gre i niech dalej probuje sil , mam nadzieje poza Anglia
Morrow pisze:a obstawiam, że trafi do nas Huntelaar, Ferguson często sprowadza prędzej czy później zawodników, którymi się interesował. Tak było chociażby z Berbatovem czy z Tevezem. Dla mnie rozsądną opcją byłby Pogrebnyak, IMO ten gość jest wart dużej kasy. Silny jak koń a przy tym niezły technicznie, jak dla mnie wprost stworzony do Anglii. Szkoda, że się nim nie interesujemy.
Mam nadzieje ze nie bedzie to Huntelaar . Pomysl z Pogrebnyakiem nie jest zly , ale tylko zakladajac ze bedzie gral tak jak w sezonie 07/08 . Dla mnie fajnym pomyslem bylby Guiza - w Hiszpanii pokazal ze gole strzelac potrafi , w Turcji nie zapomnial jak to sie robi , potrafi sie ustawic , ma dobre wykonczenie , w dodatku Fener przechodzi maly kryzys to i pewno z cena nie byloby problemu.

Wyjatkowo nie wyobrazam sobie opcji w ktorej zostajemy z Roo, Berba i nieopierzonymi Wellbeckiem i Macheda. Dokladac do tego tylko Campbella tez nie byloby rozsadne. Mam tylko nadzieje ze nie okaze sie ze naszym najwiekszym wzmocnieniem byl powrot Hargo ...

Wróć do „Anglia”