Czego obecnie słuchacie?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 10 mar 2005, 13:15

Jesus;p pisze:Zaloze sie ze okolo polowa z was slucha rapu bo to teraz modne, albo bynajmniej gadacie ze sluchacie takiej muzyki a w domku jedziecie na czyms normalnym, czyli rocku ale do tego sie nie przyznajecie przyswoich kumplach (zwykle skate) hip-hopowcach. Sam osobiscie nie lubie rapu, a jedyny zespol tego typu ktory jakos na mnie wplynal to K44 ktory nie dosc ze mial smieszne teksty to jeszcze nie spiewal caly czas o tym ze jest zle itp. rzeczy o ktorych wszyscy wiedza... Slucham Rocka, punk rocka, metalu, reggae, ska itp.itd. I nie zmienie tego mimo ze polowa moich znajomych to hip-hopowcy albo przynajmniej za takich uchodza
peace
Nie słucham rapu 2 dni, i nie słucham rapu bo jest na niego moda. I nie jest tak jak mówisz ze w domu słucham czegoś innego, słucham co chcem bo jestem wolnym człowiekiem i nikt nie może mi kazać czegoś słuchać. Ja moge powiedziec ze jak ty gadasz ze sluchasz tego darcia bez sensu a w domu jedziesz na czym normalnym, a boisz sie przyznac przy kolegach punkowcach.

Jak bedziesz tak mówił ze robie co innego w domu a co innego przy kolegach to twoje zdanie mam w dupie....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”