Re: ---> Rap <---

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Re: ---> Rap <---

Post autor: TS borys IFC » 20 cze 2009, 22:58

widze ze przed trescia posta pisanego do ciebie powinna sie znalezc instrukcja pomagajaca w jego odczytaniu a potem interpretacji. bo inaczej nie pogadamy. ja nie skresliem fabuly za to ze tak sie nazywaja (choc nie ukrywam ze jest to nazwa dla mnie dosc slaba) tylko zeby pokazac w jaki sposob ty krytykujesz innych, czyli bezpodstawnie. czaisz juz? nie wiem moze mam poprosic fabule i piha zeby ci to zarymowali i wtedy bedziesz wiedzial o co chodzi.

co do tych twoich wywodow o kulku i raperac. czytam jego posty juz jakis czas i nie wierze ze pisal o ludziach ze sa slabi itd tylko dlatego ze on ich mniej lubi jesli juz to mowil dlaczego i nie byly to gowniane argumenty jak u ciebie. jesli juz to byly to odpowiedzi na twoje wywody ktore jak dotad byly po prostu zenujace. wiecej emotikon niz tresci ktora i tak czesto byla pustoslowiem. mowiles np. "sluchaj sobie dalej swojego tede z fabryki gwiazd" i inne tego typu zdania. a jak ktos odpowiedzial ci podobnym pojazdem w strone twoich ulubiencow (ktory pewnie mial taki sam cel jak moje poprzendie wypowiedzi czyli skopiowanie twojej maniery) to mowiles "czlowieku pih slaby? wez posluchaj go a nie wyjezdzaj mi tu dupolizie tedunia". po raz kolejny ci powtarzam ze nie mam nic do fabuly ani piha mam do ciebie bo piszesz idiotyzmy i jeszcze probujesz innym wmowic ze wina nie lezy po twojej stronie.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”