Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: myhalek_acm » 21 cze 2009, 10:05

Nie wiem czy wogule was to zainteresuje ale warto wspomniec ze wraz z Awansem Livorno do Serie A kolejny mlody pilkarz Milanu Romano Petricone wywalczyl awans. Czyli po Paloschim i Antonellim ktorzy byli waznymi ogniwami w Parmie dolacza do nich petricone badz co badz przez wieskza czesc sezonu podstawowy obronca Livorno . Antonelli i Palosci juz przedluzyli umowe z Parma ws wspolwascielstwa , zobaczymy co zrobia z petricone , jezeli mialby zachowac pozycje w druzynie dobrze bybylo gdyby zostal .To ze wraca Abate to juz racej przesadzone ,ciekaw jestem co zrobia z Di Gennaro ,zostawia go w regginie w Serie b czy dadza gdzies na wypozyczenie do Serie A czy mzoe wroci do nas . Pamietam ze przy kupnie ( naszego zawodnika :boruta: )Antoniniego z Empoli oddalismy im Marzoratiego czego do dzis nie moge odzalowac. W kazdym badz razie za rok moze byc tak ze dostaniemy kilku mlodych pilkarzy ze statusem wychowankow juz calkiem ogranych w Serie A.

Wracajac do Cissokho jego sytuacaja jest juz tak zagmatwana ze niewadomo co myslec ,w kazdym badz razie nie wierze zeby tych zebow nie dalo sie wyleczyc wiec jezeli to prawda z tymi 5 mln mniej to Milan jest wyjatkowo drogim zakladem dentystycznym :P Przycichla ostatnio troche sprawa Dzeko co dla negocjacji moze byc dobre ,troche spokoju .Nie wiem jak zapatrywac sie na jakies inne potencjalne cele bo nawet okienko sie jeszcze nie zaczelo ale mam nadzieje ze jeszcze dostaniemy jakiegos obronce np Eboue ktoremu sie konczy kontrakt i taki transfer bylby w stylu Milanu ,a takze kogos takiego ktory moglby pociagnac nasza gre w Ofensywie bo nigdy nie wiadomo jak to bedzie z Ronim o Seedorfie nie wpsominajac chodzi mi oczywiscieo jakiegos ofensywnego pomocnika np: Javier Pastore , Diego Buonanotte ,Steven Defour,
nie wiem kto moglby byc ewentualnie dostepny mzoe Achille Emana lub Rosina . W kazdym badz razie tu potrzebujemy wzmocnienia.

Wróć do „Włochy”