Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 22 cze 2009, 13:32

Mentor pisze:Pozostaje Manchester United, ale nie mam pojęcia czy byliby w ogóle zainteresowani. Obstawiam, że nie.
też obstawiam, że szanse są małe. Wcześniej pisząc o tym, że mają lukę miałem na myśli to, że brakuje im gracza o wielkich umiejętnościach na prawej obronie. Ale solidnych, albo perspektywicznych mają - Brown wraca do zdrowia, a jest przecież młody Rafael, który powoli wchodzi do składu.
Mentor pisze:Daniel Alves i Carles Puyol. Jaki zespół ma lepiej obsadzoną prawą stronę obrony?
Sagna - Eboue :P macie szczęście, że Hoyte odszedł :smile2:
Wiem, że Barca nie potrzebuje Maicona. Ale wiesz jak to jest z dyskusją Maicon - Alves.
Mentor pisze:Realu nie dopisałem bo chyba lepiej zostawić Ramosa na prawej a kupić kogoś do środka. Poza tym pomimo dwóch spektakularnych transferów Real nie stał się od razu klubem, który ma większe szanse na triumf w Europie od Interu. Przynajmniej ja tak to widzę.
Osobiście też nie uważam, że Real 1/8 Madryt, jak to niedawno Yukasz pisał :D będzie miał większe szanse, bo w LM czasem do finału może dość ekipa, która nie ma gwiazd w zespole. Ale takie transfery jak Real przeprowadza jednak działają na wyobraźnię. Mówi się, że era Galacticos wraca, wiadomo, że Perez już raz zbudował wielką drużynę, którą stać było na wygranie LM, teraz znów sprowadza gwiazdy, w dodatku szybciej niż wtedy. Jak jeszcze przyjdzie Villa, czy Ribery, to piłkarz X może odnieść wrażenie, że Real stać będzie na sukces. Przynajmniej tak ja to widzę ;)

Wróć do „Włochy”