To dobrze że póki co Aguero przyznał to tylko dwukrotnie. Ja się tak zastanawiam czy nie lepiej by było aby Atletico sprzedało Aguero w tym oknie transferowym. Wiem że może to zakrawać na bluźnierstwo, jednak Sergio coś zaczyna rozrabiać. W jego życiu osobistym nie układa się najlepiej i nie wiem czy to nie spowoduje zahamowania jego kariery. Mam nadziej że nie, bowiem ten sezon powinien być decydujący. Jeżeli Aguero nie rozegra swojego najlepszego sezonu w Europie wielu może uznać że nigdy nie dołączy do elity najlepszych zawodników świata.emdżej pisze:Inny Argentyńczyk też tak powtarzał na każdym kroku - nazywał się SaviolaAsteniu pisze:Może będziemy mogli sprawdzić czy Sergio dotrzyma słowa kiedy mówił że nigdy nie zagra w Realu.
Będzie to dla niego czwarty sezon w Atletico. Póki co II był zdecydowanie najlepszy dla niego, choć trzeba pamiętać że początek tego sezonu miał naprawdę bardzo udany. Być może na jego słabszą dyspozycję wpłynął fakt że przez trzy sezony nie miał on żadnych wakacji, czyli rozegrał on 157 spotkań o punkty bez żadnego urlopu.
Warto także oddać że w ciągu trzech sezonów w Atletico na 114 meczy ligowych rozegrał on 113 opuszczając jeden mecz w tym sezonie.