Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 22 cze 2009, 17:06

jezeli to jest prawda i Milan tylko chcial ugrac cos na kwocie transferowej to dla mnie to wstyd aby taki klub cos takiego robil.ciekawe jak sie potoczy sprawa
Tak, wada Cissokho nie istnieje, Porto zgodziło się na opuszczenie 5 milionów euro (5 MILIONÓW, nie żadnych drobnych, to 33% ceny ustalonej między klubami!) z ceny za ładny uśmiech Gallianiego PO wykryciu wady w uzębieniu, a lekarz Porto nie ma żadnego interesu w zapewnianiu, że ta wada nic nie znaczy (podczas gdy zainteresowane są inne kluby). :lol:
Przepraszam, ale trzeba być naprawdę naiwnym, żeby uwierzyć mu na słowo. Wszystko byłoby ok, gdyby Porto po wykryciu tej wady nagle nie zgodziło się na znaczącą obniżkę ceny - to jeszcze można by uwierzyć, że wszystko jest ok, tylko działacze Milanu skąpią gotówki.
Kiedy będziesz w gotowości?
- 4 lipca, na dwa dni przed rozpoczęciem przygotowań do nowego sezonu, udam się ponownie na wizytę do profesora Martensa, który musi wyrazić zgodę na mój powrót do gry.

Kolano nadal daje o sobie znać?
- Powiedzmy, że nie. Od dłuższego czasu mogę biegać bez żadnych problemów. Pozostałem tutaj, w Rapallo, żeby trenować jak najlepiej z pomocą fizjoterapeuty Milanu.
To niewątpliwie duże wzmocnienie, super, że on wróci tak wcześnie, na pewno nie będzie w stanie podjąć przygotowań na 100%, ale ważne, że będzie cały czas trenował razem z zespołem. Martwi mnie tylko to, że nie stwierdził jednoznacznie zaleczenia problemów z kolanem, mam nadzieję, że nic nie zostanie przyspieszone, by Gruzin nie wylądował u lekarzy we wrześniu znów...

Wróć do „Włochy”