Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: majer13 » 22 cze 2009, 22:10

Myślę ,że nawet Carlo nie est takim idiotą aby kupić Pirlo i posadzić na ławie kogoś z dwójki Essien / Lampard. Dla mnie byłoby to równoznaczne z położeniem wniosku o dymisje na biurko Romana Abramowicza. W ogóle to jestem zadowolony z ruchu The Blues bo myślę że teraz będzie u nich jeszcze gorzej niż za czasów Scolariego. Istnieje jednak również taka możliwość że weźmie od Gusa gotowy zespół wzmocni go jeszcze jednym może dwoma zawodnikami i nic nie będzie w nim zbytnio zmieniać ale to chyba najmniej prawdopodobna opcja ;)
MazurXIII pisze:Ano jest Mistrzem Świata czy zdobył LM,czego nie można powiedzieć o tych dwóch panach...
Jeśli na boisku grałyby sukcesy i wyróżnienia oraz indywidualne nagrody to Hiszpania nie biłaby tych wszystkich rekordów Brazylia i Niemcy jechali by wszystkich po 10 do zera i tyle. Piszesz o tych porównaniach ale tu nie chodzi głównie o to , raczej o to który z tych trzech zawodników jest obecnie najsłabszy i musiałby usiąść na ławce a niewątpliwie jest to Pirlo i jeśli tak nie uważasz to jesteś ślepym Milanista który uważa że Ronaldinho to nadal najlepszy piłkarz świata ...

PS. Dzisiaj całemu Światu objawił się The Stig :D

Wróć do „Anglia”