Re: ---> Rap <---

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post autor: Etus2 » 23 cze 2009, 3:28

jeśli zejdziemy na temat flow, to nie mów mi, że lepszy od mesa jest Pih czy POszwixx. bardzo lubie PIha, ale do tronu dla tego najlepszego to jeszcze sporo. ja np wole słuchać takiego junesa z rap addix, niż poszwixxa, który mnie strasznie męczy.

Mnie męczy flow takiego Junesa , Mesa słucham ale nie jakoś strasznie dużo bo jego flow szybko się nudzi i szybko jego tracki robią się monotonne . Jak widać flow to sprawa indywidualna , mi się nie podoba Ortega , tobie Fabuła , proste i logiczne . Słuchamy innego rapu choć kilka podobieństw by się znalazło.

Co do Gurala to po części się zgadzam ale nadal go lubie i czekam na to co wypuści , IPC ma wyjść niedługo i napewno każdy przesłucha to co wymyślił DGE z Mateo bo to ma być coś innego.

Co do VNM'a to w końcu będzie miał swój teledysk , promujący Niuskul mixtejp i niedługo pojawi się w sieci.

Człowień fajny kawałek wypuścił , można znaleźć na YT pt "Sześciu" , jedyny ogarnięty z całego Supa Skillz.

a i co do Piha to dla mnie zawsze będzie Pih > Mes a u ciebie będzie na odwrót :wink: na nasze szczęście usłyszymy ich jeszcze w niejednym kawałku bo to bliscy kumple i często nagrywają :mrgreen:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”