Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 23 cze 2009, 12:57

Tak, wada Cissokho nie istnieje, Porto zgodziło się na opuszczenie 5 milionów euro (5 MILIONÓW, nie żadnych drobnych, to 33% ceny ustalonej między klubami!) z ceny za ładny uśmiech Gallianiego PO wykryciu wady w uzębieniu, a lekarz Porto nie ma żadnego interesu w zapewnianiu, że ta wada nic nie znaczy (podczas gdy zainteresowane są inne kluby).
Przepraszam, ale trzeba być naprawdę naiwnym, żeby uwierzyć mu na słowo. Wszystko byłoby ok, gdyby Porto po wykryciu tej wady nagle nie zgodziło się na znaczącą obniżkę ceny - to jeszcze można by uwierzyć, że wszystko jest ok, tylko działacze Milanu skąpią gotówki.
tylko ze narazie nie ma zadnej oficjalnej wiadomosci ze Porto sie zgodzilo na transfer za mniejsza cene.nie pisze ze to co powiedzial ten doktor jest prawda ale znajac lysego to sam nie wiem co jest prawda.moze Sylvio nie dal kasy i trzeba bylo jakas odwolac transfer?oczywsicie to tylko gdybanie.

mnie coraz bardziej martwi ze mowi sie tylko o Dzeko a odczasu do czasu o Cissokho(ktory wg mnie do nas nie trafi).a Leonardo mowi ze mercato trwa do 31 sierpnia i jest czas na transfery.

Wróć do „Włochy”