A Perez sprzeda za 10 mln €...ale to REAL MADRYT - kupować za krocie sprzedawać za bezcen - ot cała filozofia...poza tym z całym szacunkiem - gdzie Igła,a gdzie Pato?Nie mówię już o wieku (2 lata to jednak dosyć duża różnica w młodym wieku),ale jakoś nie zauważyłem,by po Argentyńczyka zgłaszał się ktoś z konkretną ofertą...nawet za te 'marne' 25 mln €...W Milanie myśli się o budowie zespołu wokół Pato,w Realu o sprowadzeniu napastnika (np. Villa)...Nie mówię,że Higuain jest cienki,ale nie łapie się do reprezentacji,w Realu też nie jest kluczowym zawodnikiem (i nie zanosi się,że będzie)...ot,moim zdaniem podzieli los Soldado czy Portillo,raczej nie Eto'o (choc chciałbym się mylić - sympatyczny z niego chłopak)...skoro taki klub jak np. Milan woli wydać na Dzeko 20-30 mln E,a nie na mega-talent prosto z Argentyny (trudno byłoby go włączyć w transfer Kaki?- raczej nie) coś w tym musi być...W Europie jeżeli mówisz młody talent w napadzie - myślisz Aguero,Benzema,Pato - ewentualnie Walcott (z racji młodego wieku i potencjału - nie umiejętności na dziś)...Dla mnie Higuain to półka niżej.No chyba,że jesteś kibicem Realu,wtedy np. Robben jest lepszy niż Messi,a Marcelo pełnoprawnym następcą R.Carlosa...
PS. Interiści mogą oburzyć się,że nie wymieniałem Balotelliego - wg. mnie ze względu na charakter podzieli los Cassano...