bzdury wypisujesz, ze glowa boli. nie wiem, czy wstawiac takie emotki jak ty, inne ulubione emotki paru osob na tym forum, czy mentorowa swieczke.MazurXIII pisze:To posuńmy się jeszcze dalej Higuain jest dużo lepszy od Torresa (obecnie moim zdaniem najlepszy napastnik na świecie),bo w jego wieku Hiszpan nie miał takich statystyk
a real nie zagral ponizej oczekiwan? chlopie ofensywa drugiej linii realu w minionym sezonie to byl syf, kila i mogila. higuain wspolnie z robbenem w wielu meczach w pojedynke stwarzali sytuacje i wygrywali spotkania. i naprawde chcesz porownywac przeciwnikow w obu ligach?
no w czym? konkrety.MazurXIII pisze:W czym taki Aguero jest lepszy od Pipity?Daj spokój
wlasnie rozegral. w czym poza troche lepsza skutecznoscia i doswiadczeniem jest milito lepszy od pipity? na razie nie bede pisal w czym ten drugi jest lepszy od diego. jestem ciekaw co napiszesz, bo poki co unikasz odpowiedzi na pytania.MazurXIII pisze:W czym np. Milito?Nich Higuain zagra choć
jeden
tak dobry sezon w Serie A jak Milito...
a teraz mi powiesz co to ma wspolnego z tym, co zacytowales i z cala dyskusjaMazurXIII pisze:Aha...jasne...Ribery też jest np. gorszy od Robbena,bo bycie pomocnikiem w dzisiejszej kadrze Francji nie jest jakimś niezwykłym wyczynem
nadinterpretacje mozesz sobie stosowac z dziecmi w wieku przedszkolnym.
edit:
i co z ta reszta argentynskich napastnikow? dlaczego nie przeczytalem nic o tevezie, lisandro czy montenegro?
ps. sorry chlopaczek i paru innych porzadnych kibicow milanu tu zgromadzonych, ze zrobilem wam ot, ale glupoty tolerowac nie zwyklem.