Re: FMy

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: FMy

Post autor: MENDEZ » 30 cze 2009, 15:00

MazurXIII pisze:zauważył ktoś,że wzrost nie ma kompletnego znaczenia przy walce o górne piłki?
Pisali o tym na forum managera.
MazurXIII pisze:Liczy się skoczność,siła i gra głową - zawodnik mierzący np, 130 cm wygra pojedynek z zawodnikiem o wzroście 200 cm,ale z gorszymi w/w parametrami...ot,urok FMa...
Ale zauważ, że gra jest tak zrobiona, że zawodnik, który ma np te 130 cm wzrostu ma skoczność, gra głową dość niską.
A taki Toni odrwotnie. Albo Roland Juhasz - obrońca. Ma 190 cm wzrostu i ma wysoki współczynnik gry głową czy skoczność.
fejkenq pisze:2009 to jest porazka narazie zostaje przy 2008 oby tego 2010 poprawili
A ja Ci powiem, że FM 2008 nie zrobił na mnie wrażenia i długo pozostawałem przy 2006. Obecnie jak kupiłem FM 2009 i poczekałem na łatkę 9.3.0 to nie widzę specjalnie bugow, które by choć trochę mnie denerowwały.

Obecnie gram PSG i w pierwszym sezonie zdobyłem Puchar Francji, w lidze miejsce 7. W tym sezonie po połowie rozgrywek jestem wiceliderem ale Lyon jest poza zasięgiem :evil: Za to od 2 do 9 miejsca różnica pkt to ok 4-5 :P

Wróć do „Hyde Park”