A teraz odpowiednio:
C.Ronaldo - drybling dobry, jednak używa powszechnych zwodów, tylko powszechnych, jednak sek w tym, że on z nich korzysta za każdym razem, w każym dryblinu, zamiast pójśc w prawo, to rpzęłoży lewa nogę nad piłką i pójdzie w prawo, tak samo z innych sztuczek, np.: biegnie po prawej stronie mają obok obrońcę, czy przeciwnika, no to uderza piłke prawa nogą i tak aby ona przeleciała pod lewą (coś takiego jak J.Cole w meczu LM co padł potem gol na 2-0), do tego czasem dodaje przęłożenie lewą nogą i pujście w prawo, jednak jest szybki, zwinny i ma szybkie nogi, że tak powiem, osobiście nadużywa dryblingu, lecz jego gra jest efektowna, a zwody opanował bardzo dobrze.
Jay-Jay Okocha - tutaj sprawa ma sie inaczej, on po prostu ma czucie piłki, nie robi jakis tam cudownych zwodów, że to tak nazwe, nie kiwa sie jak głupi, jego poprzednik w tym temacie ^, jednak tez często powtarza swój zwód. Noge prawą kładzie na, znaczy sie stope kłądzie na piłce, posówa ja w lewo, a lewą nogą przekłąda w prawo nad piłką, tylko efektownie wygląda, ale nic poza tym. Ocyzwiście widac, iż coś robi na boisku, a nie jak 97% piłkarzy, któzy są podobni do reszty, bez cudownej techniki, zagrań itp.
Ronaldinho - to jest cud 'tehcniki'! Kiedy trzeba to poda, kiedy trzeba to przedrybluje, ogółem, ma wszystkie cechy, jakie powinien posiadac doskonały, najlepszy piłkarz. I nie raz nam to udowodnił!
Robinho - tutaj nie wiem, nie wypowiadam sie, nie znam go za dobrze.