koniec opierda..nia sie panowie!
Van Gaal, tak jak sie spodziewałem, od razu wziął ich w obroty. Nie ma stania, trzeba od razu pokazać zaangażowanie. Tymo się w tym wyróżniał (btw. potwierdził, że staje sie moim nowym ulubieńcem
No a poza tym, wiadomo, prawy obrońca. Podejrzewam, że nastąpi jeszcze jakiś transfer, bo nie wierzę, że Lell czy też Goerliz są w stanie wyciągnąć to czego wymaga VG. Goerlitz może zostanie, ale po Lellu się tego nie spodziewam. Może iść do Koln, oni tam potrzebują bocznego obrońce.
Luca zostaje na 100%, tak mowił on sam i jego agent już z tydzień temu. To dobrze dla rywalizacji
Muller może zostać wypożyczony i wcale mnie to nie zdziwi. Ma potencjał, jest młody, wiec pod żadnym pozorem nie powinniśmy go sprzedawać.
Co do Breno to sam nie wiem...ale po głębszym zastanowieniu wydaje mi się, że wypozyczenie byłoby najlepszą opcją. Bo w sumie mamy na środek: Lucio (?), Buyten, Micho, Braafheid, Breno. Troche sporo. Także młody Brazylijczyk powinien zostać wypożyczony na ten sezon.
Ribery dobrze, że zostaje, ale też bedzie musiał sporo popracować. VG nie odpuszcza nikomu ;]