Jakoś z tych wszystkich naszych transferów z niego cieszę się najbardziejAkarin pisze:Tymo się w tym wyróżniał
Absolutnie nie. Ale też nie możemy pozwolić, żeby się marnował na ławie. A na granie w 3 lidze jest już chyba po prostu za dobry, niech tam się ogrywają inni, a on niech pójdzie do jakiegoś Hannoveru czy Eintrachtu. No chyba, że coś się jeszcze zmieni w sprawie Toniego, to że się wypowiadał, że na 100% zostanie, jeszcze niczego do końca nie przesądza. Niejeden juz tak mówił (najlepszy przykład - Kaka).Akarin pisze:Muller może zostać wypożyczony i wcale mnie to nie zdziwi. Ma potencjał, jest młody, wiec pod żadnym pozorem nie powinniśmy go sprzedawać.
Ja bym nie stawiał znaku zapytania przy Lucio, bo jestem pewny, że nigdzie nie odejdzie. Szkoda trochę tego całego pieprzenia w gazetach (mam wrażenie, że kotś nieżyczliwy Bayernowi to wywolal), bo to nieco psuje atmosferę. Myślę jednak, że Lucio to profesjonalista pełną gębą, więc jak wróci po urlopie i wszystkie nieporozumienia zostaną wyjaśnione, da z siebie wszystko. Braafheida trzeba też rozpatrywać jako back-up Lahma, także nie tylko do śr. obrony. Ale do tej listy dorzuciłbym też Badstubera. Także jest kim grać, jakby co. A Breno, żeby mógł się rozwijać, musi grać regularnie. W tej chwili w Monachium nie ma na to większych szans.Akarin pisze:Bo w sumie mamy na środek: Lucio (?), Buyten, Micho, Braafheid, Breno.