Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 02 lip 2009, 10:04

Akarin pisze:Tymo się w tym wyróżniał
Jakoś z tych wszystkich naszych transferów z niego cieszę się najbardziej :) Mam nadzieję, że nie zawiedzie naszych sporych oczekiwań.
Akarin pisze:Muller może zostać wypożyczony i wcale mnie to nie zdziwi. Ma potencjał, jest młody, wiec pod żadnym pozorem nie powinniśmy go sprzedawać.
Absolutnie nie. Ale też nie możemy pozwolić, żeby się marnował na ławie. A na granie w 3 lidze jest już chyba po prostu za dobry, niech tam się ogrywają inni, a on niech pójdzie do jakiegoś Hannoveru czy Eintrachtu. No chyba, że coś się jeszcze zmieni w sprawie Toniego, to że się wypowiadał, że na 100% zostanie, jeszcze niczego do końca nie przesądza. Niejeden juz tak mówił (najlepszy przykład - Kaka).
Akarin pisze:Bo w sumie mamy na środek: Lucio (?), Buyten, Micho, Braafheid, Breno.
Ja bym nie stawiał znaku zapytania przy Lucio, bo jestem pewny, że nigdzie nie odejdzie. Szkoda trochę tego całego pieprzenia w gazetach (mam wrażenie, że kotś nieżyczliwy Bayernowi to wywolal), bo to nieco psuje atmosferę. Myślę jednak, że Lucio to profesjonalista pełną gębą, więc jak wróci po urlopie i wszystkie nieporozumienia zostaną wyjaśnione, da z siebie wszystko. Braafheida trzeba też rozpatrywać jako back-up Lahma, także nie tylko do śr. obrony. Ale do tej listy dorzuciłbym też Badstubera. Także jest kim grać, jakby co. A Breno, żeby mógł się rozwijać, musi grać regularnie. W tej chwili w Monachium nie ma na to większych szans.

Wróć do „Niemcy”