O tym nie wiedziałem, ale świetna wiadomość, pamiętam jak grał w ataku z Irańczykiem/Irakijczykiem (?) bodajże nazywał się Ali Dae, pamiętasz może ;> ?Michał M pisze:z tym, że tu problemu już nie ma, bo młodszy Hoeness przestał być managerem Herthy - zastąpił go Michael Preetz
Jeżeli brakowało to całkiem ciekawa opcja z Ze, druga sprawa to nie wydaje mi się, że w obronie nie mają doświadczonych zawodników - Mathajsen reprezentant Holandii, jest Reinhard oraz obiecujący Gravgard.Na bokach może grać Aogo oraz Demel także nie jest wcale tak źle.Michał M pisze: Ale HSV brakowało chyba takiego doświadczonego gracza, który mógłby częściowo przynajmniej pełnić funkcję lidera obok właśnie Jarolima.
Tego nie wiem, ale racja, jak był w Bayernie i się wybił to zażądał niebotycznych sum i pożegnali się z nim.Ewidentnie otrzeźwiał i doszedł do wniosku, że chcę grać w piłkę.Będzie to dobre dla niego i Werderu, obopólna korzyść.Michał M pisze:Czyżby aspiracje finansowe mu spadły - Werder przecież w życiu mu tyle nie zapłaci.
Ja liczę na powrót Tima bo w Monachium się marnuję.W Werderze prawdziwy lider, grał świetnie, ale kariera w Bayernie nie wyszła.On ma kontrakt i trzeba będzie za niego płacić czy za friko przyjdzie ?Michał M pisze:Co do bremeńczyków, to mocno liczę na ich pomoc w pozbyciu się Borowskiego z Monachium
Mam nadzieję, że Alofs ma dar przekonywania i sprowadzi do napadu Mandziukica bo widziałem go w akcji i na prawdę talent ma.
Racja.Guerrero już zapowiedział, że chcę odejść nie ważne ile mu dadzą [ tzn. wiadomo jak dostanie kilka mln to zostanie ] i będzie chciał grać na Wyspach.Michał M pisze:Tyle, że Guerrero to kandydat nr 1 do odejścia