Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 04 lip 2009, 15:31

Logan pisze:No chyba że eksploduje formą podczas lipcowych przygotowań, tak jak dwa lata temu Flamini.
Myślisz, że nawet jak Traore dobrze będzie się prezentował w lecie to ma jakiekolwiek szansę na w miarę regularne występy :> Moim zdaniem nie, ale jeśli sam zawodnik zaakceptuje rolę zmiennika to czemu by go nie zatrzymać w zespole. Od szerokiej ławki rezerwowych jeszcze nikt nie umarł, a nauczony doświadczeniem wiem, że urazy i tak nas dopadną, więc niech zostanie :P
michal2 pisze:licze ze w podstawowej 11 beda grac Rosicky i Arshavin a nie te dzieciaki.
Niech Tomas przetrwa okres przygotowawczy do sezonu bez urazu to będę o nim myślał w jak o zawodniku, który może powalczyć o pierwszy skład. Trzeba postawić sprawę jasno. Czech nie grał w piłkę blisko dwa lata i nie wiadomo ile czasu zajmię mu powrót do optymalnej dyspozycji (o ile w ogóle to nastąpi).
michal2 pisze:Denilson.
Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę tylko, że pierwsza część sezonu w jego wykonaniu była całkiem niezła. Dopiero w końcówce zaczął grać straszny piach. Wtedy zwalałem to na barki przemęczenia. Zobaczymy czy miałem rację.

Tak czy inaczej trzeba się wzmocnić na tej pozycji, bo jak Denilson by nam wypadł w styczniu to ... no ale może nie wypadnie :P

Wróć do „Anglia”