Vassiriki to kawał chłopa w środku pola, w dodatku z niezłym kopytem, czyli dokładnie to czego potrzeba w PL. Podobno zamiast na wakacje pojechał trenować i wzmacniać się fizycznie i sprawnościowomichal2 pisze:Ja wolalbym pozbyc sie cofajacego sie w rozwoju Diabyego
Tego akurat trzeba było się spodziewać. Jezeli postawiło się sezon temu na Songa, Denilsona z Diaby'm to głupota byłoby ściąganie teraz kogoś na siłę za 20 mln € których nie mamy po kupnie Vermaelenamichal2 pisze: Ciekawe co z dm. Wenger mowi ze juz transferow nie bedzie.
Tak, jeżeli Rosa nie będzie sobie radził podczas przygotowań a Traore będzie prezentował odpowiedni poziom (Flamini'). Może byc przeciez tak, że Tomas bedzie potrzebował złapać rytm meczowy w rezerwach i dopiero wtedy przejść do 1 drużyny. Ew. w rotacji z Clichy'm. Terminarz nie kłamie - mecze będą co 3 dni. Ale przyznam szczerze - to wszystko bardzo wątpliwe.Duch pisze: Myślisz, że nawet jak Traore dobrze będzie się prezentował w lecie to ma jakiekolwiek szansę na w miarę regularne występy
Ja natomiast nie jestem zwolennikiem zbyt szerokiej kadry. W przypadku kontuzji wolałbym grac Diaby'm na lewej pomocy, który zaliczył już np. 10 występów w sezonie, niż Traore, który nie powąchał murawy (bez skojarzeń z Fowlerem
Albo własnie w ramach bonusu wstawić młodego Anglika - Jacusia albo JETa.
Inaczej byłoDuch pisze:Pożyjemy, zobaczymy. Przypomnę tylko, że pierwsza część sezonu w jego wykonaniu była całkiem niezła. Dopiero w końcówce zaczął grać straszny piach. Wtedy zwalałem to na barki przemęczenia.michal2 pisze:Denilson.
Ja licze na niespodziankę ze strony Brazylijczyka już podczas okresu przygotowawczego