Nie sadze żeby któras ze stron sie czegos obawiała (no może Inter troche stanu nogi po złamaniu). Po prostu działacze Twente zdaja sobie sprawe, że jak wypuszcza go na takich warunkach to w styczniu Inter bedzie mogł sie wycofac niezaleznie od zdrowia argumentujac to własnie zdrowiem. Mysle ze Arnautovic w końcu trafi na SS gdyż sam stwierdził że jest to jego wybor pomimo zainteresowania innych klubów a Inter nie ma za bardzo alternatywy czyli rozwojowego, młodego gracza który jednak nie odbierze minut SuperMario. Mysle, że strony wróca do negocjacji i pewnie czas zmiekkczy obie strony. Gorzej sie maja negocjacje z Chelsea w sprawie Deco i Carvalho. Mysle, że czas zabrac sie za Elano i zlozyc nowa oferte za samego Ricardo Carvalho. Niech sie Chelsea martwi co zrobic z Deco.
Cissokho? Jestem za, oczywiscie o ile naprawde nie ma problemów ze zdrowiem. Santon nie moze grac tylko dlatego ze jest młody i utalentowany. Musi miec kogoś aby mu podnosił poprzeczke, wzmagał zaangażowanie ze wzgledu na rywalizacje. Dwóch młodych, swietnie zapowiadajacych sie bocznych defensorów. Oczywiscie Maxwella musielibysmy opchnać i w sumie gdyby Chivu nie był szklany moglibyśmy sobie darowac wzmocnienia srodka obrony. Gdyby...
edit:
Wkuriwa mnie ten agent Maicona. Cale szczescie Moratti wiedział co robi, że nie dał mu decydowac o Interze. Mam nadzieje, że Douglas szybko pogoni tego fajfusa.