Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 731

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 07 lip 2009, 14:52

plotki o Onyewu byly juz bodajze rok czy 2 lata temu.jak dla mnie to dobry transfer.jezeli Nesta bedzie zdrowy to nikogo lepszego nam nie trzeba.Onyewu przychodzi jako solidny rezerwowy(chyba ze Galliani przedstawi go jako "wielkiego obronce") po bardzo udanym turnieju.

mam nadzieje ze wlasnie dzieki temu darmowemu transferowi sciagniemy jeszcze przynajmniej lewego obronce i napastnika.btw jezeli bierzemy za darmo to czego nie ma jeszcze u nas Eboue?
W wywiadzie dle L'Equipe, Aly Cissokho jeszcze raz wyraził swoją opinię na temat fiaska transferu do Milanu: "Chodzi o problem ekonomiczny pomiędzy dwoma prezydentami, a sprawa z zębami miała tylko to zatuszować. Kluby wciąż rozmawiają, tak więc trzeba czekać, żeby zobaczyć jak to się rozwiąże. Moje problemy z zębami to nieprawda. Dowiedziałem się o tym tuż przed wyjazdem na wakacje i byłem bardzo zaskoczony, gdyż dopiero co przeszedłem testy medyczne i żaden problem się nie pojawił, ani w klubie, ani w federacji. Powiedziano mi, że mogę spokojnie wyjechać... Teraz koncentruję się na Porto. Wznawiam treningi z klubem i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy. Nie zapomniałem, że rok temu grałem w Gueugnon. Mam dopiero 21 lat i dużo czasu na rozwój."

ciekawe kto mowi prawde...
Ostatnio zmieniony 07 lip 2009, 15:03 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”