Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Sawyer » 08 lip 2009, 9:48

Witam po dłuższej nieobecnosci, po tym co zrobiono z tym serwisem odechcialo mi się w ogole pisac, szkoda, bo to byla najlepsza strona i forum o pilce w Polsce :( moze jeszcze uda sie to naprawic...

Co do tegorocznego mercato to musze przyznac, ze jest super, przyszedl znianawidzony przez kibicow Cannavaro, ale jest to pewny srodkowy i bedzie z niego pozytek, a z czasem przestana gwizdac. Diego ? tego nazwiska nie trzeba komentowac :) pokazal klase w niemczech, mam nadzieje ze w Serie A bedzie równie mocny co w Bundeslidze :twisted: . Dobrze Ferrari powiedzial ze Juventus moze zacząć grać widowiskowy futbol, z mlodym trenerem i 3 ofensywnymi brazylijczykami w skladzie gra Juve moze wyglądać całkiem innaczej niz za czasów Capello :lol: , o Ranierim nie mowie, bo to juz byl bardziej widowiskowy Juventus 8) . To jest wazne bo fajnie sie oglada, ale i tak najwazniejsze w tym roku jest Scudetto :).

Dzis pojawily sie informacje ze Juventus kupil Melo, jesli jest prawdziwa to jest świetnie, duzo lepszy transfer niz przereklamowany i przeceniony D'agostino. Szkoda troche, ze pozbylismy sie MM, ale mam nadzieje ze Melo zrekompensuje strate :) .

Malo się mówi o F. Santacroce, a podobno Juventus jest bliski pozyskania tego obroncy za ok. 5-6 mln z Napoli. Trzeba przyznac ze przynajniej na papierze nasza pomoc wyglada imponujaco :twisted: zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :)

dzis o 17.00 prezentacja nowych strojow Juve :mrgreen:

Pozdrawiam

Wróć do „Włochy”