Nagle sie okaze ze hiphop to jakas kuznia talentow niesamowita, stymze ja juz powiem wowczas jak zapowiedzialem sztywno- MONOPOL TO NIE JEST HIP HOP, TO JEST MAIN STREAM(czyli glowny strumien w wolnym tlumaczeniu top muzyki popularnej- to jakby ktos nie kumal ocb).
Wiadomo ze nagle beda krzykacze i hejterzy sie slinic i pieklic natomiast malo mnie to wszystko
interesuje, hip hop to odlozony na druga polke w moim zyciu rozdzial, teraz zyje Monopolem i naszymi hitami ktore miazdza wszystko jak walec. I sa do tanca i do zabawy i ze smiechem i
z przekora, ale tak naprawde z sensem i dystansem do wszystkiego i wszystkich. I sa napelnione sexem adrenalina i zyciem na max! I to kocham w MONOPOLU. I tak zyje i dlatego tak sie odnajduje w naszej tworczosci. Co do komentarzy hejterow bo nie skonczylem watku- jak na przyklad na hh.pl beda komentarze co do zespolu MONOPOL to bedzie tak samo smieszne jak w tym roku gdy oddalem swoj glos na Fryderyki....
...ale jak juz pisze to czekam na monopol. A co tam, Podobaja mi sie te nutki. W kazdym razie fajniejsze od rykow tego typu oczywiscie wiem ze wielu osobom to sie podoba (pozdro Killerbean) i zdaje sobie sprawe ze to kwestia gustu. Dlatego nie hejtuje a czekam co z tego bedzie. W koncu kazdy z nas za malolata sluchcal disco polo a jak nie sluchcal tzn ze nie mial w domu glosnikow w jakiejkolwiek formie