Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 10 lip 2009, 12:57

Media we Włoszech spekuluja że Ibra ma przejąc 10 po Adriano :roll: Przywiazałem sie do jego 8. Szkoda, liczyłem że 10 przejmie nowy rozgrywajacy, na którego sie nie zanosi (o ile nie bedzie to Nedved). Moratti zapowiada koniec transferów, ale on zawsze podkresla jaka to kompletna kadre mamy i zawsze jeszcze ktos ja wzmacnia. W sumie jak zostanie Suazo (Arnautovic poki co sie leczy w Mediolanie u lekarzy Interu) to koniecznie potrzebujemy jedynie rozgrywającego. No i wsparcia góry w kwestii zdrowia Chivu i Samuela. Media cos tam przebakuja o Lucio.

Odzielny akapit dla Nedveda. Szanuje go jako pilkarza, nie lubi jego juventusowości i jestem do niego uprzedzony, ale tak obiektywnie po co nam 37 letni zawodnik przez 2 lata?! Ja wiem fajny marketingowy prztyczek w nos Juve, ale nie bawmy sie w Milan z kolekcjonerskim sprowadzaniem emerytów z nazwiskiem. My potrzebujemy realnego lidera w srodku pola. Czech nie jest w stanie nic wnieść sportowo do Interu. Wolałbym przepłacić Elano czy Hamsika. Mam nadzieje, że Nedved wytrwa w swoim postanowieniu o końcu kariery i pomoże tym samym sprowadzic młodszego, rozwojowego rozgrywajka na Giuseppe Meazza.

Wróć do „Włochy”