Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Sawyer » 10 lip 2009, 13:09

Panowie ... prawie skonczyliśmy mercato :wink: . Szkoda ze nie ma jeszcze zadnego nowego bocznego obroncy, ale jest jeszcze czas i moze cos sie ruszy. Na Grosso juz nie ma co raczej liczyc i ja sie ciesze z tego :) potrzeba kogos kto pogra pare sezonow, a Grosso juz swoje lata ma, a zreszta nie jestem przekonany co do jego obencnych mozliwosci.

Tak jak mówilem Melo bedzie u nas, co prawda niektorzy na forum troche sie chcieli popisac i pisali innaczej, ale kazdy logocznie myslacy dobrze wiedzial jak to sie skonczy :lol: :wink: . Mamy młodą i ofensywna pomoc, wielka strata to koniec kariery Nedveda, ale juz nie bedziemy grac 4-4-2 wiec moze az tak tego nie odczujemy. Ciekawe jestem jak Diego sie zaklimatyzuje w Italii :roll: jak sie wgryzie w zespol to bedziemy mieli nowego Davidsa :lol: , przypomnijcie mi bo sie przyznaje ze nie pamietam :? ... Po Davidsie byl w Juve taki ofensywny srodkowy (walczak :twisted: ) ? bo chyba nie .... ( :?: ).

Mozecie sie smiac, ale uwazam ze w tym sezonie Tiago poaze sie z dobrej strony jako zmiennik :twisted: :afro: . Cos czuje ze Ferrara ujawni jego talent. Juz sie nie moge doczekac zeby zobaczyc w akcji Sissoko :) .. w tamtym sezonie kazdy mecz w jego wykonaniu byl dobry i miejmy nadzieje ze teraz bedzie podobnie :)

Ciekaw jestem jak Ciro rozwiaze problem z ustawieniem druzyny 8) ... Diego za napastnikami to pewne ale reszta ? ciekawe .. ciekawe :roll:

Jeszcze jakis boczny swiatowej klasy :wink: i zaczynamy sezon :mrgreen:

Wróć do „Włochy”