Rozumiem, że nie czytasz regularnie newsów o Barcelonie bo niby po co miałbyś to robić, ale nie dziw się zatem, że jesteś słaby zorientowanyliam pisze:Poza tym nie słyszałem, żeby jakiś piłkarz stanął w obronie Eto'o (jeżeli się mylę proszę mnie od razu poprawić).
Ja też bym wolał Torresa albo Ibrę (Guardiola na pewno również), ale nie wierzę w takie cuda. Jak będzie Villa to będę umiarkowanie zadowolony. Wątpię, aby zagwarantował nam lepsze wyniki niż Samuel, ale też jest znakomitym napastnikiem. Jak już wspominałem wcześniej - narobiliśmy sobie kłopotu i teraz trzeba ratować co się da. Najważniejsze jest to, aby nie zostać bez świetnego napastnika na szpicę.
O terminarzu wypowiem się jak będzie cały. Wkleimy go zresztą jak co roku w odpowiednim temacie o Primera Division.
[EDIT]
Pytałeś liam o jakieś wypowiedzi kolegów odnośnie Eto'o? Mówisz i masz
http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=27871
Przyszłość Eto'o w Barcelonie jest niepewna. Z czego wynika problem?
Wiemy, że Eto'o jest wielkim zwycięzcą i profesjonalistą. Daje nam wiele na boisku i jest świetną osobą w szatni. To jest problem pomiędzy Samuelem a Txikim, Pepem i prezesem. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.