Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Polscy kibice

Post autor: Killerbean » 11 lip 2009, 23:42

Fishbone pisze:W Polskim systemie prawnym obowiązuje pojęcie domniemania niewinności i póki co taki jest stan tej osoby. Skąd Ty wiesz, że to On ukradł?
Zasada domniemania niewinności , jest zasadą procesową !!! Zagwarantowaną przez konstytucję i kodeks postepowania karnego . Służy do obrony podsądnego . Jak tobie ktoś podpierdoli portfel to możesz go nazwać złodziejem , bez żadnych konsekwencji . Możesz mi wierzyć
Fishbone pisze:Skąd Ty wiesz, że to On ukradł? Skąd to wie Gazeta Wyborcza? Skąd to wiem ja? Jakby miałby udowodnione, to nie mógłby robić tego co robi.
Jak ktos czysci konta spółki i przelewa na zagraniczne , w tym do rajów podatkowych i zjebuje do Izraela to moge zakładać , że na mataczył .
Fishbone pisze:Centrozap szykował taki przekręt w naszym klubie, że Gazeta Wyborcza tego nie mogła jakoś opisać a teraz zaskoczeni przez swoją głupotę chcą na złość przejąć Rozwój Katowice, z rzeszą kibiców :lol:

Tej sprawy nie znam wiec nie komentuje .
Fishbone pisze:Nie każdy się z tego cieszył, ale ja jestem zadowolony.
Możesz byc zadowolony , że przyszłośc twojego klubu rysuje sie w jaśniejszych barwach . Ale jak dla mnie ta kasa wyjątkowo śmierdzi .

Jeszcze taka przykładowa sytuacja . Jak pewien ktoś tobie ukradnie portfel pełny gotówki a za 2 lata przyjdzie i powie że ciebie wynagrodzi określoną czynność , stwierdzisz że kolo jest ok ??

Wróć do „Polska”