Re: Nowa I liga

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Nowa I liga

Post autor: Kaski » 13 lip 2009, 23:49

Maximus_ pisze:A co dopiero w IV lidze podkarpackiej :D
Do grudnia moze się nie wyjaśnic, kto gra słusznie a kto nie, bo jest afera pomiędzy Czarnymi Jasło a Sokołem Nisko. Powinni nam (Czarnym Jasło) dać walkowera, gdyż w ostatnim meczu jeden z zawodników drużyny przeciwnej przekroczył limit czasu, tzn zagrał więcej minut niż powinien, junior. Zgodnie z regulaminem walkower sie nam należy, ale Podkarpacki ZPN nie chce go dać, więc sprawa pójdzie do PZPN, jeśli to nie pomoże, to do Prokuratury, tam już powinni uznać naszą rację, ale to może się przeciągnąć nawet do grudnia - krótko mówiąc: Cyry Pyry Pomarańcze Naje**** jak Szarańcze :D

SRY ZA OT :)

Ładnie rozje...ście Drzewiarz Rzepedź 9-1 ładny wynik...
a co do tego spadku troche głupio ,że aż 4 zespoły lecą bo tak jak w B klasie gdzie gra Iwełka to lecą dwie i awansują dwie :P
no licze ,że Czarni się utrzymają.Mój tata urodził się w Jaśle i mam do tego miasta sentyment...
licze też po cichu ,że Karpaty awansują znów o klase wyżej małe marzonko... wiem ,że odwieczny wróg ,ale dla mnie ta wojna nie istnieje bo oba kluby lubie i szanuje w Krosnie grałem chwile jako młodszy junior ,ale nie długo duże koszty za dojazd i troche dużo czasu to zabierało... a teraz gram w swojej miejscowości i nic mnie to nie kosztuje...

Moje jedno z wielu marzeń...
aby Jasło z Krosnem znów staneło oko w oko w jednej lidze!

Wróć do „Polska”