Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 14 lip 2009, 23:29

Eto'o jak najbardziej jest do wyjęcia pod warunkiem, że stać Was na wysokie wynagrodzenie dla niego. Pewne jest, że nie przejdzie do klubu, który zaoferuje mu tyle samo czy też mniej niż Barcelona a u nas groszy nie zarabia. Dokładnych danych nie mam, ale pewnie około 8 mln euro
No tak czytalem ze do wziecia jest tylko wiadomo ze E2 bedzie chcial duzej tygodniowki i tu pytanie czy jezeli jest do wziecia jak na swoje umiejetnosci nie duzo przez swoj konczacy sie kontrakt 20-30 milionow euro :?: To za tyle do wyjecia jest Fabiano gdzie chlopaczek nigdy nie osiagnie poziomu gry Eto mimo czasem jego ogromnej nieskutecznosci i teraz trzeba sie zastanowic czy jego zarobki nie zachwialy by naszym budzetem bo kwota transferu napewno nie.Druga sprawa piszesz ze on nie pojdzie grac za mniejsze pieniadze.A teraz gdy City zatwierdzilo Teveza to mam pytanie kto mu je da :?: W Anglii od 2010 roku wchodzi wiekszy podatek i jestem pewien ze skonczy sie z ogromnymi kwotami transferowymi no moze po za City.Real z wiadomych przyczyn odpada.Jedynym kandydatem wydaje sie Inter ale nawet Moratti juz nie chce placic ogromnych kwot bo w czasie kryzysu to jest nienormalne...

Wróć do „Włochy”