Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Sawyer » 15 lip 2009, 9:15

Barcelona chce Poulsena :roll: ... troche mnie to dziwi, ale moze On pasuje do taktyki Barcy :roll: , moze cos w tym jest skoro podobno juz rok temu sie nim interesowali, wedlug pismakow daja az 15 mln euro, jasna sprawa, że jakby tyle dawali to za tyle trzeba sprzedawac :lol: , ale jesli juz to pewnie skonczy sie na kwocie 7-10 mln, ja tam nie mam nic przeciwko niemu b uwazam go za porządnego zmiennika, widzialem pare meczow z jego udzialem i jako rezerwowy jest jak znalazl, ale jest jedno "ale" :wink: ... mamy na to pozycje równie porządnch rezerwowych jak Zanetti czy Tiago (możecie sie smiac ze uwazam go za dobrego rezerwowego :D ) jest jeszcze przeciez Marchisio :) , a skoro mamy na ta pozycje Zaniettiego na którego pewnie nie byloby ofert powyzej 5 mln, Marchisio zz ktorym wiazane sa duze nadzieje i podobnie z Tiago w ktorego wierzy Ferrara (i ja 8) ) to trzeba sie koniecznie Poulsena pozbyc bo moze byc calkiem spora kasa no i zwolni sie miejsce dla nowego zawodnika, ktory na pewno przyjdzie, Secco powiedzial ze zeby ktos mogl przyjsc to ktos musi odejsc, a ja innego kandydata jak Poulsen nie widze :wink: . Gadacie na Grygere ... ja nie wiem skad to sie bierze :roll: ... solidny rezerwowy, dobry w ofensywie. Sprzedalibysmy Zdenka i kto by gral w przypadku kontuzji Zebiny ??

Kupujemy mlodego z Napoli i zaczynamy sezon :afro:

Wróć do „Włochy”