Ja też chciałbym, aby zespół w najbliższym sezonie był silniejszy niż w ubiegłym, ale przypuszczam, że zmiany będą kosmetyczne. Kilka transferów będzie, ale siła zespołu za bardzo nie wzrośnie. Szersza być może będzie ławka rezerwowych i to jest potrzebne w razie wspomnianych kontuzji czy też PNA. Możliwe również, że dojdzie ktoś z dzieciaków. Gai podobno dostał paszport
Jakie to ma znaczenie, że tak się zapytam? Txiki debil (pozdro dla wtajemniczonychmistyk pisze:(a Czikiemu chcieli sprzedac jego ucho za 50 mln)
Zresztą Villa jest piłkarzem lepszym od Benzemy. Na dodatek solidnie ogranym, niemalże stworzonym do gry w Hiszpanii. Ryzyko niepowodzenia praktycznie minimalne. Na dodatek król strzelców ostatnich Mistrzostw Europy. Stąd też nie dziwi cena. Po prostu musi być droższy od Karima nieprawdaż?
Przyzwyczaiłem się już do tego, że sporo część kibiców wypisując życzenia nie bierze za bardzo pod uwagę okoliczności. Ja też mogę sobie pomarzyć - Ribery i Zlatan w Barcelonie. Super, ale to praktycznie niemożliwe. Nie jesteśmy w takiej sytuacji jak Real i ewentualne zakupy dwóch piłkarzy za 100 mln euro nie są uzasadnione. Takie przypuszczalnie jest zdanie zarządu i ja się z tym zgadzam pomimo tego, że obu panów widziałbym u nas w klubie najchętniej już tego lata.