Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 15 lip 2009, 12:13

No i tak jak się spodziewałem uniknąłeś konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie i teraz chcesz sobie zrobić przerwę :]

Ponawiam zapytanie:
Mentor pisze:Możesz stawiać aczkolwiek chciałbym, abyś włożył jeszcze odrobinę wysiłku w polemikę i wskazał mi kogo jeszcze oczekujesz i za jakie pieniądze. Tylko proszę o konkretną odpowiedź. Skoro mówimy o crackach to szerokiego pola manewru nie ma więc nie powinieneś mieć trudności.
Skoro tak ciężko Ci idzie to może zadam pytanie pomocnicze. Czy oczekujesz sprowadzenia Francka i Zlatana za minimum 100 mln euro + do tego jeszcze jakichś trzech piłkarzy? Wystarczy mi prosta odpowiedź tak lub nie.
mistyk pisze:Wszyscy tak jada po Realu, a oni tymczasem tak naprawde to jeden transfer ostro przeplacili - Ronaldo. Kaka jeszcze ujdzie, a Benzema i Albiol to wrecz dobre zakupy.
Sytuacja Realu nie przypomina w żadnym razie sytuacji Barcelony. Dostrzegasz to czy nie? Naprawdę muszę to szerzej opisać?
mistyk pisze:My tymczasem meczymy sie z zakupem Villi i Valencia, ktora tonie w dlugach.
:angry2:

Można rzucić 50 mln i się nie męczyć, ale na to bym nie liczył. Chyba nawet bym tego nie chciał. A Ty?

[EDIT]

Wygląda na to, że ja też muszę opuścić stanowisko. Czeka mnie trochę latania po mieście więc pewnie wpadnę dopiero wieczorem. Masz więc wystarczająco dużo czasu na solidną replikę. Wiedz, że ja nie stracę zapału :P

Wróć do „Hiszpania”