Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Sammyy » 15 lip 2009, 15:50

Póki co zanosi się, że City będzie grało podobnym ustawieniem co Barca z 3 zawodnikami z przodu.
Robinho - Roque/Ade - Tevez

Jak dla mnie Wright-Philips będzie z Petrovem (jeśli zostanie) zmiennikami na bokach ataku co zostawiłoby mniejszą ilość ich w środku i by to w miarę pasowało.
Powinni chyba zainteresować się obrońcami, ktoś na środek i na prawą stronę i jakoś by to wyglądało.
fieldy pisze:Wenger kiedyś na konferencji prasowej powiedział [jeśli dobrze pamiętam, bo to było w maju], że ma nadzieję iż Ade zostanie i na pytanie o to czy Chamakha chce sprowadzić powiedział, że podoba mu się ten zawodnik, ale to nie znaczy że go ściągnie. Nie zaprzeczył więc stanowczo. Ja bym nie chciał Chamakha, wolę Dm'a.
Pytam bo właśnie czytałem, że on ma przyjść w miejsce Ade jeśli ten odejdzie, a na to się coraz bardziej zanosi.
Marokańczykiem Wenger podobno interesował się już ze 2 lata temu chyba, zresztą był taki moment, że podobno pół Europy go chciało ^^
Zawsze jak oglądał Bordeaux to zerkałem na niego i Gourcuffa i to chyba są najlepsi zawodnicy tej drużyny, także transfer może być ciekawy, tyle tylko że najwięcej na tym straci chyba Vela... bo wątpię by sporo sobie pograł przy sporej ilości napastników.

Wróć do „Anglia”