Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 15 lip 2009, 15:54

Nie pieszczą się szejkowie z City. Ten skład naprawdę robi wrażenie, jeszcze ze 2 dobrych obrońców i mogą naprawdę nieźle namieszać. Brakować im bedzie wtedy tylko....trenera bo mimo całej sympatii do Hughesa nie wygląda mi na coacha, który poradzi sobie z tym wszystkim, presja będzie duża ale z drugiej strony spieprzyć sezon z takimi zawodnikami to naprawdę będzie sztuka. Walijczyk powiedział, że walczą o pierwszą 6 ale myślę, że oczekiwania mimo wszystko będą większe. Tylko się zastanawiam jak on pomieści tych wszystkich napastników i pomocników, Robinho mi wygląda na potencjalnego bocznego obrońcę ;) MC przydałby się teraz najbardziej własnie bardzo dobry trener, który by to wszystko poukładał, wprowadził dyscyplinę bo gwiazd tam bez liku i sprawił, że ta drużyna miałaby swój styl na boisku. Coś jak Mourinho w Chelsea. Jego robotę widac tam do dzis.

Co do Adebayora, jeśli puszczą go do MC poniżej 30 mln to znaczy, że są jeszcze gorszymi negocjatorami niż MU :lol:

/edit

Eckersley w Burnley, kolejny talent opuścił MU. Szkoda bo wiązałem z nim pewne nadzieje. Kwota transferu nieznana ale aż boje się pomyśleć za jak marne grosze go oddaliśmy.

Wróć do „Anglia”