Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 15 lip 2009, 22:45

mistyk pisze:Ty martwisz sie tym co bedzie za rok i kogo kupimy? Ja sie martwie tym co jest teraz, a nie za rok.
No widzisz ja patrzę inaczej. Kibicuję już sporo czasu i kibicować będę jeszcze dłużej więc jeden rok to tak naprawdę nic. Zwłaszcza, że zadłużając się teraz będziemy musieli zacisnąć pasa za rok kiedy powinny być transfery związane z wyborami albo... zadłużyć się jeszcze bardziej :] Szalenie optymistyczna perspektywa!

Ty uważasz, że na koniec kadencji powinien wziąć gigantyczny kredyt i w dobie kryzysu zostawić przyszłego prezydenta z tym kredytem. Ja uważam, że powinno być wręcz odwrotnie i należy zostawić klub w możliwie najlepszej kondycji finansowej na którą w pocie czoła pracowano przez ostatnie lata. Zwłaszcza, że jesteś w dobrej sytuacji z punktu widzenia sportowego i w porównaniu do Madrytu nie musimy wydawać kosmicznych pieniędzy na nowych piłkarzy.
Bienias pisze:Teraz juz wchodzimy w faze treningow
Co trenujesz?
Bienias pisze:to jest tak samo smieszne jak teza ze transfer pana H z Brazylii i jego wypozyczenie bylo naszym sukcesem. Mentor wiem co na ten fragment odpiszesz wiec sobie daruj. na culesach czytalem twoje wypociny
Nie wiem kto uważa zakup i wypożyczenie Henrique za sukces. Obstawiam, że coś Ci się uroiło. Prosiłbym tylko o to, abyś nie pozostawiał jakichś dziwnych niedopowiedzeń ze mną w roli głównej.
Bienias pisze:Odnosnie Eto. bardzo bym chcial zeby zostal tym bardziej ze uwazam go za lepszego od Villi w kontekscie naszego ustawienia
Mógłbyś rozwinąć :> Chodzi mi o kwestię ustawienia właśnie.
Bienias pisze:Poza tym sezon pokazal ze nasz I sklad jest waski i bez wzmocnien raczej nie pociagniemy.
No jakby nie patrzeć potrójna korona dobitnie to pokazała :lol2:

Oczywiście również uważam, że wzmocnienia są potrzebne, ale takie stwierdzenie to jak strzał w stopę.

Witamy Maxwella :] Jak dla mnie bardzo dobre posunięcie. Już przy okazji plotek o nim pisałem, że podoba mi się ta opcja. Cena bardzo fajna i jestem zadowolony. Na zaczepki Pelarta nie warto odpowiadać. Maxwell to nie jest żaden anonimowy piłkarz.

Tymczasem...
Deportivo odpowiada Barcelonie

Deportivo La Coruna wysłało Barcelonie formalną kontrpropozycję w sprawie transferu Filipe.

Po zakończeniu popołudniowego posiedzenia zarządu Deportivo La Coruna, z klubowych biur wysłano fax, w którym władze przedstawiają Barcelonie swoją odpowiedź na ofertę pozyskania Filipe, którą Katalończycy złożyli 10 lipca.

Kwota zawarta w kontrpropozycji Deportivo jest znacznie niższa od wynoszącej 20 mln euro klauzuli odejścia zawodnika.

(Powyższe oświadczenie pojawiło się na oficjalnej stronie Deportivo o 21:33. O wstępnym porozumieniu w sprawie transferu Maxwella FC Barcelona poinformowała o 20:49.)
Leondrio :lol2: Chytry dwa razy traci :] Filipe zostanie z fochem a kasy nie będzie :]

Wróć do „Hiszpania”