No, tyle że jak nas może kosztować brak doświadczenia środkowego obrońcy, to widzieliśmy już na przykładzie występów Breno w II połowie z Wolfsburgiem i w całym meczu z Barceloną. Jedyne co mnie cieszy w tej sytuacji, to fakt, że van Gaal umie forować talenty (tyle, że np. w Ajaxie w 95 r. opierał się na środku obrony raczej na doświadczonych graczach jak Blind i Rijkaard + 25-letni już wtedy Frank de Boer). Zobaczymy.Akarin pisze:Jak dla mnie Badstuber może spokojnie walczyć o pierwszy skład. Warunki i talent ma świetne, brakuje mu ogrania, ale to zbierze z czasem. Buyten to uzupełnienie składu. Breno może powalczyć też o pierwszy skład.
Tyle podaje Kicker. Szału nie ma (jak sobie pomyśle, że taki Simunic poszedł za 7 baniek do Hoffenheim), no ale lepszy rydz niż nic (czyt. kasa za rok,po zakończeniu kontraktu).Akarin pisze:Myślę, ze z 8 mln mogliśmy spokojnie wyciagnać.
Jeszcze tylko wypchnąc Borowskiego do Werderu i gdzieś oddać (nawet za darmo) Lella - i kasa na pr. obrońcę będzie na pewno. Tylko niech się nie upierają tylko i wyłącznie na Bosingwę, bo może się skończyć jak z obsadą bramki. Van Gaal to z pewnością o tym wie (i chyba widzi, że Lahm na prawej jest jednak gorszy niż na lewej), pytanie czy z całą pewnością widzą to Ulli i ChristianAkarin pisze:Myślę, że teraz znajdzie się kasa na prawego obrońce, bo teraz to już trzeba poszukać kogoś na tą pozycję. I ja wiem, że van Gaal o tym wie.