Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: Killerbean » 16 lip 2009, 13:23

Sawyer pisze:(tak w skrocie, bo zarówno Bienias jak Killerbean nie zrozumieja bardziej prawniczego jezyka).
Nie wiem jak Bienias ale ja jestem prawnikiem rozumiem język zarówno prawny jak i prawniczy lepiej , aniżeli ty kiedykolwiek poznasz mowę ojczystą .
Sawyer pisze:degradacja nie moze byc wykonana ponieważ zostala orzeczona na sezon 07/08 a teraz mamy 09/10 wiec do widzenia
Degradacja została wstrzymana w związku z wykorzystaniem przez łódzki klub wszystkich instancji zarówno sądowych jak i poza sądowych . Fakt orzeczenia jej teraz jest niczym innym jak efektem wykorzystania , przez Widzew , wszystkich sposobności na merytoryczne rozpatrzenie sprawy . Zasadą prawną jest wstrzymanie wykonalności decyzji/wyroku , w przypadku odwołania , gdy dla strony przeciwnej może wyniknąć z tego znaczna szkoda . Jednym słowem nie ucz ojca jak dzieci robić , bo wyjdziesz na głupka .
Sawyer pisze:Szlachta z PZPN :roll: .... przeciez wiekszosc tych ludzi to zakompleksieni w sobie panowie z bojlerami, ktorzy o prawie nie maja wiekszego pojecia, a eksperci ktorzy pracuja przy PZPN to tak zwana klasa okręgowa.
To niech widzew wystąpi z tej złowrogiej organizacji , która się na niego uwzięła . Biedni przewalali mecze a teraz sa jeszcze biedniejsi , bo mają za to beknąć :lol:
Sawyer pisze:Koruptor Kielce chyba znow posmarowal, bo bez lapowki ciezko z 3 miejsca w I lidze wejsc do ekstraklasy .... :lol:
Chyba , że drużyna przed nim przewala jeszcze bardziej . I ma czelnośc się śmiać z każdego , kto domaga się sprawiedliwości .
Sawyer pisze:degradacja nie moze byc wykonana poniewaz zostala orzeczona na sezon 07/08 a teraz mamy 09/10 wiec do widzenia
Śmiesz innych poprawiać a czytać nie umiesz . z oficjalnej strony widzewa , można się dowiedzieć że karę orzeczono za 08/09 a nie 07/08
Profesorowie podkreślają, że orzeczona w ubiegłym roku kara dotyczyła jedynie sezonu 2008/2009
Do poniedziałku przynajmniej jesteście w pierwszej lidze . Zobaczymy co będzie w poniedziałek . Mam nadzieje że wszystko się wyjaśni
Sawyer pisze:W PZPN juz dawno zostal ustalony wyrok na Widzew, polowa tej bandy boi sie poprostu Widzewa w ekstraklasie
Litości człowieku . Cacek był już w klubie jak lecieliście do 2 ligi ( wówczas ) czy wtedy też cała band się was bała .

Niestety nie mogę znaleźć na stronie żadnych opinii profesorów prawa a chętnie bym je poczytał . Jak znajdziesz je to daj mi linka . BTW wypowiedź Amunickiego o opiniach prawnych , nie jest opinią prawną . Dlatego czekam , kto sie podpisał pod nimi i co w ogóle ów profesorowie piszą .

Wróć do „Polska”