Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: Killerbean » 16 lip 2009, 13:53

Sawyer pisze:Tutaj sa te opinie, nie wiem jak mozna bylo ich nie znalesc ... http://widzew.pl/widzew.site/pl/wiadomo ... /0346.html
Nie to nie są opinie , tylko wiadomośc o rzekomych opiniach prawnych . Opinia prawna to napisany prawniczym językiem elaborat traktujący o prawniczym problemie , sygnowany własnym podpisem . Tutaj nie ma opinii tylko bliżej nieokreślone cytaty . Mówisz że sa opinie , gdy tak naprawde ten news jest gówno wart . Jak się chwalisz opiniami na waszą korzyśc to przytaczaj nazwiska autorów . W ten sposób to ja tobie napiszę .
Zgodnie z opiniami profesorskimi zaczerpniętymi przeze mnie , ten news jest gówno wart . Moja wypowiedź ma taką samą wage jak cytaty zamieszczone na waszej stronie . Co to za opinia , co do której nie wiadomo kto ją wydał , jak się dowiesz to mi napisz .
Sawyer pisze:To, że jestes prawnikiem (z profilu wynika ze masz 23 lata, wiec chyba prawnikiem po jakims kursie a nie studiach ...)
Rocznikowo 24 (tak jak ktoś sie urodził po 16 lipca , nie rób z siebie głupka ), więc normalnym trybem ukończyłem 5 letnie studia magisterskie na Wydziale Prawa i Administracji UAM . Kursy to może ty kończysz ja odebrałem solidne wykształcenie na renomowanej uczelni . Żebym ja tobie nie zaczął podważać wykształcenia . Co mnie obchodzi , że u was w mieście jest wieli lebiegów prawników . Nie jestem jednym z nich .
Sawyer pisze:Jakbys sie znal na prawie tak jak piszesz, to bys nie popdal odrazu po malo znaczacej decyzji PZPN
Decyzja sadu w 1 instancji tez może byc mało znacząca , ale ludzie sie ciesza jak zapadnie po ich myśli . Żeby nie było , nie mam nic do klubu ale chce m żeby było w miarę transparentnie .
Sawyer pisze:(kazdy wie ze TA przy PKOl jest wyzej i to jego decyzja ktora zapadnie w poniedzialek jaest wiążąca)
Ale zgodzisz się , że do poniedziałku przynajmniej jesteście w pierwszej lidze . Jak coś się zmieni w tej materii to pogadamy , na razie kończę
Sawyer pisze:nie popadal w hurra optymizm tak jak to zrobilem wczesniej, o to glownie chodzi ...
Może było to nie na miejscu to sorry jak ciebie uraziłem .
Sawyer pisze:(kazdy wie ze TA przy PKOl jest wyzej i to jego decyzja ktora zapadnie w poniedzialek jaest wiążąca)
poczekamy zobaczymy .

Wróć do „Polska”