Mentor zostan Socio i po opowiednim stazu bedziesz mogl miec prawo do glosowanie tudziez poparcia zmiany statusu. Ogolnie Zarzad tez zaproponowal glosowanie przez neta wiec dosc ciekawie prezentuje sie ich propocycja.Gdzieś mi to umknęło najwidoczniej. W każdym bądź razie taką propozycję mógłbym poprzeć gdybym miał coś do powiedzenia w tej kwestii
Henrique po jakiego zostal wypozyczony? Przeciez juz na samym poczatku bylo wiadomo ze nasz styl gry rozni sie od innych druzyn i lepiej zeby u nas sie aklimatyzowal przez rok. W kazdym razie Henrique to porazka bo do tej pory to co pokazal w Europie to sredniactwo.Nie. Dlaczego miałbym tak uważać? Bo grał regularnie w przeciętnym zespole przeciętnej ligi? To za mało, aby uznać to za porażkę. Mógłbym przepisać to co pisałem na innym forum, ale zdaje się, że czytałeś moje 'wypociny'. Zapytam zatem po prostu z czym konkretnie chcesz polemizowaćDlaczego konkretnie transfer Henrique to porażka?
Dla mnie Eto bardziej pasuje bo przy naszym ustawieniu potrzebuejmy napastnika ktory bedzie wracal i wspomagal w odbiorze kolegow ale rownoczesnie szybko bedzie sie przemieszczal do ataku. Poza tym musi miec ciag na bramke i grac prosta pilke. Czuje ze w przypadku Villi ktory bazuje na grze kombinacyjnej bedziemy probowali wejsc z pilka do bramki.Pep chyba nie mówił nigdy konkretnie (a przynajmniej nie w mediach), że pragnie wysokiego napastnika, ale można to było wywnioskować z pojawiających się kandydatur. Tak czy inaczej gdyby Eto'o pasował trenerowi do naszej gry to nie byłby rzucany na boki a Leo przesuwany na środek, aby można było grać bardziej kombinacyjną piłkę w ataku. Napisz mi wprost dlaczego Eto'o lepiej pasuje do naszego ustawienia niż Villa.