Gdzie, co, jak?Metal pisze:Pojawia się temat Manciniego. Jeżeli chodzi o wypożyczenie to jestem na tak, nic przecież nie ryzykujemy.
To się jeszcze okaże. Ostatnio lekko mnie zaskoczyło, jak w meczu z Salzburgiem to Tymo latał w prawej pomocy, a van Bommel był DM-em. Pewnie dlatego, że piłkarsko nawet w ofensywie Anatolij przewyższa Holendra umiejętnościami, tyle tylko, że chyba jednak kupowaliśmy Ukraińca jako świetnego destruktora w pomocy, a nie do akcji ofensywnych. Czyżby więc van Gaal chciał nieco na siłę wsadzić swojego rodaka do 1 składu? Obym się myliłMetal pisze:w destrukcji świetny Ukrainiec. Skład bez van Bommela, to dobry skład
Ja bym też nie przekreślał szans BadstuberaMetal pisze:Oczywiście Breno jest niedoświadczony, ale jak już pisałem dajmy mu się ograć.
Ale póki co nasza obrona nie wygląda najlepiej. Popatrzmy:
Lahm---------------------Demichelis-------------------Breno------------------------Braafheid
(Goerlitz, Lell)----------(van Buyten)-----------------(Badstuber)-----------------(? Contento)
Praktycznie brak alternatyw na ławie. Wyobraźmy sobie znów sytuację, w której w 1/4 fin. musimy grac z b. silnym przeciwnikiem bez naszych 2 najlepszych obrońców (aktualnie Lahm i Micho). Po prostu kaplica