Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 17 lip 2009, 10:51

Mentor pisze: Hmmm :>

Na początek dobrze by było jakbyś podał mi dokładną datę tego posta (mojego znaczy się) bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że pisałem to po transferach Kaki i Ronaldo :P Może się mylę, ale chciałbym się upewnić.
Zjebałem :oops: Transfery Kaki i Ronaldo wydawały się być tak dawno że nawet nie spojrzałem na ich terminy (tzn terminy transferów nie zawodników, bo raczej obaj nie są w ciąży). Wybacz Mentor :P , ale skojarzyła mi się ta dyskusja o mega kasie za Ribery'ego z tamtego okresu i z teraz.

A co do Ibry to :shock: Człowiek sobie śpi spokojnie a tu wstaje i takie newsy. W sumie śmiesznie, bo to już drugi raz by tak było w tym okienku że zostawiamy na lodzie klub z którym negocjowaliśmy jeszcze przed chwilą, a tak właściwie to oni sami się na ten lód wpraszają, bo zachłanność jak widać nie popłaca. Szkoda że nie przyjdzie w taki razie Villa, ale płakać nie będę bo Zlatan jest lepszy, tyle że przychodzi z Włoch i nie ma na razie tego co Villa już ma, czyli umiejętności (sprawdzonych) gry w La Liga. Jestem pewien że te umiejętności zdobędzie bardzo szybko także jak dla mnie dzień na plus.

Wróć do „Hiszpania”