Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Metal
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Metal » 17 lip 2009, 10:58

Jeżeli van Gaal ustawił by Tymoschuka na prawej stronie, a van Bommela jak DM'a (oczywiście w trakcie sezonu) to wykazałby się nieprofesjonalizmem. To byłaby zdecydowana faworyzacja swojego rodaka. Mark po prostu nic ma nic dobrego do zaoferowania. Przecież to nie przypadek, że Barca się go pozbyła.

O Mancinim plotki pojawiły się już dziś. Mam nadzieję, że to prawda - bo na pewno on jest lepszy od Bastiana. Sytuacja Schweinsteigera przypomina mi tą Podolskiego, piłkarz cały czas grający padkę, ale ten pierwszy jest niestety wychowankiem :roll: Ja chciałem, aby ten nie przedłużał kontraktu. Wole aby odszedł za darmo, niż miałby grać kolejne sezony dla Bayernu.

Obrona wygląda po prostu słabo. Byłby Jansen i problem by nie istniał. Do tego doszedłby ten Braafheid i już to wygląda jakoś sensowniej. Ciekawe dokąd zmierza Hoeness i reszta włodarzy. W BL gra tylu świetnych graczy, a my zamiast nich kupujemy jakiś przeciętniaków. Pomoc z Diego była moim marzeniem, ale po co się interesować graczem, który od kilku lat pokazuje, że jest graczem wielkiej klasy i chciałby do nas przejść.

Wróć do „Niemcy”